Eindbestemming…

Na een “anders” weekend, leek het vanmorgen weer op een normale maandagochtend. Vanuit Hillegom de file in naar Amsterdam Zuid-Oost. Het was nog niet sluiproute druk, maar het begint te komen. Over de werkdag valt weinig te melden. In de pauze even naar de bouwmarkt om spullen terug te brengen die ik niet nodig had. Ook meteen even gekeken of ze hier wel dingen hadden die ik nog nodig heb en dat was het geval. Op dinsdag krijg ik ouwe-lullen korting, dus dan nog even terug om de spullen op te halen. Na het werk via de supermarkt naar huis. Even wat spulletjes halen om naar binnen te werken na het avondmaal. Lekker uit eten geweest met mezelf. Een lekkere Double Steakhouse bij de Burger King op Schiphol. Tijdens het eten lekker mensen zitten kijken die gestrest een vliegtuig, trein of taxi proberen te halen. Daarna nog even een rondje Plaza gedaan en naar de vertrekborden van de treinen staan kijken. Eigenlijk zou je gewoon een keer op een zo’n trein moeten stappen en lekker gaan kijken op de eindbestemming. Dan natuurlijk niet die naar Hoofddorp nemen, maar een wat verdere bestemming. Nou ja, gewoon de bus naar huis maar weer genomen. Thuis goed geïnventariseerd welke componenten nu wel en welke niet bij mijn SDL weerstation zitten. In de code worden diverse componenten aangesproken, maar sommige zijn vervangen van anderen dus niet alles hoef geactiveerd te zijn. Sterker nog, als er te veel geactiveerd is, kunnen er misschien wel fouten optreden. Misschien dat dat ook bijdraagt aan het stabiliseren van het geheel. Morgen mag ik weer naar het pittoreske Apeldoorn… Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.