Wat ben je? Vuller!

Opgestaan na lekker nog een uurtje snoozen. Dan het standaard ochtendritueel doorgewerkt en naar mijn werk gegaan. Ook daar was er niet echt veel spectaculairs te beleven. Eigenlijk heb ik wel een saai leventje zo. Voor de huidige sprint heb ik wel de indeling van onze AIX nodes geregeld. Binnen puppet hangen nu in ieder geval alle productie machines in de productie tak en geldt dat ook voor de test-, acceptatie- en ontwikkeltak. Niet dat er nu iets anders gebeurd als voor die tijd, maar de structuur is nu beter verdeeld naar de werkelijkheid. Als we willen, kunnen we nu dingen per omgeving uit gaan rollen. Dat zijn dan dingen die we om te beginnen via puppet doen en dat is nog bar weinig 🙂 Na de pauze bedacht ik me opeens dat mijn oude douchekop nog in de auto lag. Die begon aan alle kanten te lekken en daar moest ik even een nieuwe voor halen. Bij de bouwmarkt een leuk modelletje uitgezocht voor niet al te veel. Na het werk nu wel weer naar Only Friends. Vorige week liep dat spaak, maar nu was er weer tijd voor te maken. En ik kwam geen moment te laat, want er moesten weer tanks gevuld worden en we hebben dit seizoen wat taken strakker verdeeld. Officieel mag niet iedereen zo maar met hoge druk werken, dus is er een select groepje aangewezen om de compressor te bedienen. En omdat ik bij Fort Bovisand een HSE-3 opleiding heb gedaan en ook een IANTD gas-blender brevet heb, was ik een van de gelukkigen 🙂 Na Leslie, mocht ik nog een intro duik doen met een jongen die het een keer kwam proberen. Hij vond het erg leuk en ook zijn moeder zag dat het wel ene goede set was. Daarna nog een rondje met twee kids en toen ben ik weer afgetaaid. Thuis de voorraadkast waar de CV-ketel hangt, leeg geruimd, want morgen en overmorgen bij ik aan de beurt voor de ombouw van het rookgasafvoerkanaal. En dat betekent meteen verplicht een nieuwe CV-ketel, want mijn anderhalf jaar oude ketel is VR en die mag niet aan het nieuwe HR-kanaal 🙁 Als het goed is krijg ik wel tachtig procent van de nota terug. Eerst zien, dan geloven. Ik ga uit van het ergste, dan kan het alleen maar meevallen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.