Kamelenrace

Vanmorgen lang in bed gebleven. Het was weer eens migraine tijd. Dat is een hele poos weg gebleven. Dus onder het dekbed blijven zweten tot ik het niet meer uithield. Iemand in de buurt heeft geloof ik een uur lopen stofzuigen. Een constante zoem van die stofzuiger, dreunde als een tornado door mijn hoofd. Maar eindelijk was die dan toch klaar. Niet veel later maar mijn bed uit gegaan, omdat de hoofdpijn toch niet veel beter meer werd. Flink wat koffie hielp ook wel iets en langzaam maar zeker werd het leven weer dragelijk. Na een uurtje F1 gekeken te hebben, zijn we naar de kermis vertrokken. Ook een lekker omgeving met hoofdpijn, maar acht, het geeft ook weer wat vertier. Colin heeft twee favoriete attracties: Skee-Ball en de kamelenrace. Nadat we alledrie een kamelenpunt hadden gewonnen, waren we weer door de spellen heen en hebben we nog wat partijtjes Skee-Ball gespeeld. Nog wat kermis voedsel als zuur- kaneelstok, loempia en oliebollen hadden we het weer gezien. Tot volgend jaar! inmiddels heb ik ook meteen maar een slimme thermostaat voor mijn nieuwe cv-ketel besteld. De Remeha Etwist leek me toch de beste keuze. De bediening lijkt heel erg op die van mijn vorige thermostaat en die beviel me goed, dus… Dinsdag zou ik hem in huis hebben en kan ik hem aan gaan sluiten. Terug thuis, bleek Max een mooie tweede plaats behaald te hebben in Singapore. Daarvoor heeft hij dus de hele verdere Race Vettel nog achter zich moeten houden. Die was hem al vrij snel voorbij gegaan van drie naar twee, maar na een mooie pits-stop, zag Max kans om net voor Vettel weer op de baan te komen en kennelijk is hij daar gebleven 🙂 Burritos als avondeten en straks weer een aflevering van Zondag met Lubach. Voor vandaag sluit ik dus vast!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.