Chikorita dag

Vanmorgen heeeeel vroeg opgestaan. De wekker was om twee uur gegaan (die donkere twee uur dus, niet die lichte). Gelukkig had k niet veel tijd nodig, dus ik kon nog even blijven liggen terwijl Annet de laatste hand legde aan haat koffer en zich klaar maakte voor de reis. Kwart voor twee zaten we in de auto naar Marina. Die pikten we tegen drie uur op en de rit ging verder naar Schiphol. We wisten al welke hal ze moesten wezen, dus we reden zo naar de ingang. Snel de koffers uitgeladen, gedag gezegd en door gereden naar huis. Even voor vier uur lag ik weer in bed. Mijn eigen bed deze keer. Voor alle zekerheid de wekker gezet, want het was verder vandaag Chikorita dag. Dat zou weer een dagje Vondelpark worden. Van gym naar gym om Mewtwo te vangen en verder een shitload aan Chikoritas vangen op jacht naar de shiny’s. En als je dacht dat Pokémon Go aan stille dood was gestorven, dan heb je het mis! Het hele Vondelpark was wederom vergeven van de Pokéidioten (ondergetekende inbegrepen). Ach, het is onschuldig vermaak en het is goed voor je beweging, want in drie uur tijd loop je vier keer het Vondelpark rond om alles te vangen en weer lang alle Pokéstops te gaan om je voorraad ballen weer aan te vullen om nog meer te kunnen vangen… Aan het einde van het verhaal had ik zeven shiny Chikoritas en genoeg candy om ze te kunnen laten evolueren. Waarom vertel ik dit eigenlijk ??? Anyway, op de terugweg nog even met Raimo en Chananja een patatje gegeten en ze thuis afgezet. Ik kon meteen even oversteken naar mams. Die had gevraagd of ik wat boodschappen kon doen, dus heb ik daar het lijstje even opgehaald. Na de boodschappen weer naar huis en verder gegaan met het SDL weerstation. Een koppelstuk op de buis buiten geschroefd en de wind en regen sensoren daarop gemonteerd. Voorlopig dan, want straks komen ze in plaats van het oude Alecta spul. Ook een montage buis gemaakt voor de zonnepanelen. Die komen straks ook op die buis te hangen. Het gaat nog eens ergens op lijken! Toen nog even appen met Annet. Die was inmiddels, samen met Marina, gesetteld in Kos stad. Ook al wat uitjes gepland voor later. En nu is het bedtijd. Even vergeten dat ik nog steeds standby loop en dan Slaaaaapen…

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.