40 jaar in dienst

Nee, niet ik, Leon. Vanmorgen weer rustig aan gedaan. Vandaag was Maastricht-dag, dus via de Paalbergweg gaan was zinloos en daarmee ook het haasten.  Dus op mijn gemak wakker gewroden en in de actie gekomen. Alles ingepakt en met de auto naar het zuiden. Normaal zou ik met de trein gaan, maar aansluitend hebben we vanavond het etentje ter ere van het veertig jarig jubileum van Leon en vanavond komt ook Colin ook, dus wil ik niet al te laat thsui zijn. Ruim twee uur later sta je dan bij de P+R in het mooie Bunde 🙂 Het restaurant van vanavond is vlak bij dus dat scheelt later weer. Nu met de trein verder naar Maastricht. Daar was ik zowaar een keer op tijd voor een bureau in de buurt van mijn directe collega’s. Door de reistijd, was het al snel tijd voor de lunch. Ik had bij het station een leuke tent gezien, waar ik even een broodje ben gaan halen. Nog een klein rondje Maastricht en weer terug naar kantoor voor het technisch werkoverleg. Toen werd Leon op de werkvloer nog even gehuldigd met zeven vlaaien. Alle afdelingen kwamen even langs voor de felicitaties en de vlaai. De rest van de dag konden we ook zowaar nog iets doen aan werk. Om vijf uur werden we verwacht in “de Kastanjeboom” in Bunde. Dat was dus vlak bij het station. Daar hebben ze het Sumo concept overgebracht naar een eetcafe. Je kunt dus in verschillende rondes, verschillende kleinere hapjes bestellen, maar dan niet uit de Japanse keuken, maar uit het redelijk reguliere aanbod van een eetcafe 🙂 Ik heb me dus kunnen verblijden met een mini bordje Chili-con-carne, een mini hamburgertje, een mini echilada en ik was begonnen met iets, dat ik alweer vergeten ben, maar het was allemaal errruggg lekker! Dat allemaal hield wel weer in dat ik weer niet nar Only Friends kon 🙁 Dat was dan wel weer jammer. Om acht uur heb ik Leon (en de rest uiteraard) gedag gezegd en ben ik weer richting huis gegaan. De omgevallen vrachtwagen bij Eindhoven wsas gelukkig al weg, dus ik kon redelijk snel doorrijden. Colin wist dat ik later zou zijn, dus die was nog even bij Monique blijven hangen. Die kwam hem wat later dan normaal brengen. Nu snel naar bed.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.