Dagje thuis werken

Colin hoefde pas laat naar school en die vondt het netuurlijk wel zo gezellig om niet de hele ochtend alleen te zijn. Nu heeft hij de mazzel dat ik min of meer kan werken waar ik wil, dus ben ik gezellig thuis gebleven. Er was geen dringende reden om aan de Paalbergweg aanwezig te zijn, dus ben ik lekker vanaf huis gaan werken. Dan houdt dus in dat ik deze week alleen maar achter mijn bureau ben geweest om iets op te halen en een bak koffie te drinken 🙂 Lang leve “het nieuwe werken”. In mijn pauze heb ik heb even naar de bus begeleid en ben ik weer verder gegaan. De rest van de middag ook weer lekker doorgerommeld met FreeIPA. Dat stuk hebben we nu wel platgeslage,maar de hoofdprijs, het CURA account ligt nog dwars. Dat deel wenst alleen maar te werken als de gebruikte naam ook lokaal op het systeem aanwezig is. En dat is nou net wat we niet wilden hebben. Het is nu juist de bedoeling dat we alle gebruikers op één plaast buiten de systemen hebben… Maar day zal wel een bepaalde IBM logica zijn. We blijven knutselen. Colin uit school gehaald en naar mams gegaan. Hij aan de tosti’s en ik heb nasi met sateh gehaald. Na het eten lekker naar huis. Verder aanrommelen. Het SDL weerstation vordert steeds verder Alle bedrading is inmiddels binnen de kast gewerkt. Met een oud mini-usb kabeltje kan ik nu de boel in geval van geen zon en geen accu aan de normale prik hangen. Die draad hangt nu nog los naar buiten, maar daar krijg ik nog een mooie waterdichte connector voor. Als die dan zit, kan ik alle draaddoorvoeren dichtkitten en kan de bak echt naar buiten 🙂

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.