You looking at me?!?!?!

Na het inmiddels reguliere vrijdagochtend ritueel weer naar SnowPlanet. Op de parkeerplaats aangekomen rook ik direct onraad… Het was druk… Veel auto’s en veel… honden… En allemaal van hetzelfde soort… Husky’s! De link naar sneeuw was snel gelegd en de tent voor de ingang zag er ook al niet uitnodigend uit… Meteen maar rechtsomkeer gemaakt. Thuis even op de website gekeken en ja hoor. “Aangepaste openingstijden: 28 september 2018 – SnowPlanet is voor gewone bezoekers gesloten vanwege een Besloten Partij.”. Balen dus 🙁 Dit was de laatste vrijdag dat ik kon gaan skiën op mijn abonnement 🙁 Morgen en overmorgen ook nog, maar dan is het weekend en wil ik eigenlijk wel andere dingen doen. Helaas is het niet anders. Thuis dan maar verder met het SDL weerstation. De volgende baby-stapjes. Een extra gat geboord voor de komende waterdichte voedingsplug. Dan kan die draad daar vast door. Ook en gat geboord voor de licht sensor, het mica plaatje er voor gelijmd en de sensor er onder gehangen. Nu nog zien dat ik die werkend ga krijgen. De verbinding tussen de power controller en de watchdog zorgt voor problemen. Als die aangesloten is, start het apparaat niet op als de stroom er op gezet wordt. Draadje even los, en booten maar, draadje weer vast en geen probleem… Dat is echter niet zo makkelijk om het setje automatisch weer aan te krijgen. Volgens zeggen, kan die draad weg met mijn versie en kan die vervangen worden door een grove kabeltje… Dat dan maar proberen… Het blijft een knutselprojectje. Vroeg in de middag Colin van school gehaald en samen naar Meerzicht gereden voor een lekkere pannenkoek. Tijdens het eten nog even de gym bij het pauwenbeeldje overgenomen en daar een nors kijkend rendier achter gelaten als bewaking. Daarna weer naar huis. Nog even langs het huis van Monique om mijn gele sporttas op te halen. Die lag daar sinds da vakantie nog. En toen we bijna thuis waren, belde Chananja of we nog even langs de kerk konden gaan om een Mewtwo te vangen. Daar had Colin ook wel zin in, dus omkeren en weer terug. Toen we die gevangen hadden, zijn we dan eindelijk wel thuis gekomen. Ik had ook mijn “oude” cv-ketel op marktplaats gezet om te kijken of ik voor dat zo-goed-als-nieuwe ding nog iets kon krijgen. In eerste instantie waren er wat onzin biedingen geweest die vervolgens ook weer werden ingetrokken, maar nu had ik iemand die kennelijk serieus geïnteresseerd was. Met hem een prijs overeen gekomen en hij zou hem morgen komen halen. Of vanavond nog als hij dat kon regelen. Toen ik met Colin bij de döner zat, kreeg ik een berichtje dat hij onderweg was, dus die ketel zou ik vanavond nog kwijt zijn. Kan ik meteen een setje nieuwe schijven voor mijn NAS bekostigen! De rest van de avond lekker rustig aan gedaan. We hoeven nergens heen, want Annet is nog met vakantie. Die komt morgenmiddag pas weer terug. De trip naar Hillegom doen we dus morgenmiddag pas. SOLO lag ook in de brievenbus, dus we kunnen meteen een film-avondje organiseren.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.