Ze hebben nieuwe schoenen

Zaterdag, thuis, vandaag komt Annet weer terug, maar vooralsnog nog even thuis. Bijtijds opgestaan, ontbijt gemaakt voor Colin, die nog even lag te maffen en op weg gegaan naar SnowPlanet. Kijken of we vandaag wel naar binnen kunnen. Rond openingstijd stond ik voor binnen. Aan de hondenharen te zien, was er inderdaad gisteren een huskie uitje hier. Vanmorgen was echter de skischool weer bezig die de halve piste ingenomen hadden voor hun slalom parcours. Op zich niet zo’n probleem, ware het niet dat ze boven aan de sleeplift allemaal lekker in de weg bleven staan, zodat je er niet langs kon. Dan maar dwars door de gelderen heen schuiven om bij de piste te komen. Na wat geïrriteerde blikken van ze, begrepen ze eindelijk dat ze iets meer ruimte moesten laten voor doe lastige recreatieve skiërs die er ook nog waren. Verder ging het wel lekker. Dit seizoen waren de maten 43 en 44 aan de beurt om vervangen te worden, dus ik had een paar splinternieuwe skischoenen aan mijn voeten. En dat merk je toch wel. De oude waren al wat soepeler geworden. In deze zaten mijn voeten en onderbenen weer lekker stevig vast. Na een uurtje skiën weer teug naar huis en de rest van de ochtend verder gerommeld met het SDL weerstation. Colin vermaakte zich ook met zijn ding tot het tijd was om in te pakken en naar Hillegom te gaan. Annet zou even over een uur landen. Ze werden opgehaald door de dochter van Marina, dus wij konden lekker rustig vast naar Hillegom. Daar duurde het niet al te lang voor Annet weer thuis kwam. Ze hadden een fijne vakantie gehad op Kos, veel gezien. We moesten wel nog even boodschappen doen voor het weekend en een deel van de komende week, dus op naar de supermarkt. Ondertussen waren we door Sam en Lisanne uitgenodigd voor het eten, dus voor vandaag hoefden we al niets te regelen. Wat later kwam Luke ook nog met dat voorstel, maar we hadden al iets 🙂 Lekker gegeten zijn Sam en Lisanne en weer terug naar Hillegom. Iedereen was moe, dus snel naar bed.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.