Laatste skidagje

Vandaag weer bijtijds opgestaan voor het laatste ski uitje op mijn zomer abonnement. Annet ging gezellig mee om eens te zien of ik er iets mee opgeschoten ben. Ze leek aangenaam verrast met het resultaat. Het gaat ook gewoon steeds soepeler. Na een optimistische sprong van de zijkant van een heuvel landde ik dan toch weer op een manier di eniet de bedoeling was. Dan wordt je meteen afgestraft met koude sneeuw op plekken waar je dat liever niet hebt. Maar gewoon weer opstaan en verder gaan. Na het uurtje dat Annet geboekt had, zijn we weer naar Hillegom gegaan. Daar lekker op tijd om de Formule 1 Sochi te bekijken. Max startte vanaf de 19e plaats en zat binnen de 10 ronden al op de zesde plek. Tegen het einde van de race reedt hij vijfde en dat zou wel zo blijven. Ondertussen was ik met iemand overeen gekomen dat hij mijn oude Vaillant vSmart thermostaat zou kopen. Hij bleek in Hoofddorp te wonen, dus het maakte hem niet uit of hij naar Badhoevedorp kwam, of naar Hillegom. Maar ja… Ik moest sowiezo naar Badhoevedorp rijden om hem te halen en ik zou sowieso weer terug gaan naar Hillegom, dus heb ik anageboden hem maar langs te brengen. Dan hoeven we nergens op elkara te wachten. Annet reed nog even mee zodat we nog even langs mams konden om nog een souvenir van Kos te brengen. Ondertussen ben ik thsui even die thermostaat gana halen. Bij mams nog ene bak koffie gedronken en via Hoofddorp weer naar Hillegom. Ze waren blij met de thermostaat. Ik was blij met het bedrag, dus iedereen blij. Meteen maar de grotere disken voor mijn NAS besteld. Dan kan ik die ook uit gaan breiden. Nu nog kijken of ik de oude NAS schijven nog ergens kan slijten. Er is vast nog wel iemand die ook uitbreiding kan gebruiken en wel iets met 2TB schijven kan doen. Voor het avond eten hebben we gyros bedacht. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.