De deur won…

Vanmorgen weer naar mijn werk. Het dagje thuis werken was lekker, maar thuis en werken wil ik toch zo veel mogelijk gescheiden houden. De hele dag verder gezocht naar de oplossingen van twee problemen die we nog hebben. Na het werk weer eens naar Only Friends! Het lukte weer eens. De eerste ronde met leslie en Rick. De tweede ronde met Simon en een voor mij nieuwe jongen. De derde ronde heb ik flessen gevuld. Toen de zeven uur groep in het water lag ben ik weer afgetaaid. Via de döner naar huis en de deur open proberen te koppen 🙁 Ikbklapteymwt mijn hoofd tegen het aluminium profiel rond het raampje. Eenmaal binnen een beetje aanrommelen tot Colin kwam. De as in de droger gedaan en nu is het bedtijd.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.