Pikachu

Door de standby die ik waarneem maar een rustig dagje er van gemaakt. We wilden nog een stukje gaan wandelen, maar Kevin was erg laat voor de tuin en aan het einde van de middag kwamen diverse kinderen nog langs voor het eten. In de avond zijn we dan nog maar een rondje door het dorp gelopen. De regen viel mee. Ondertussen te horen gekregen dat mijn UV sensor waarschijnlijk DOA en ze gaan me een nieuwe sturen. Om de beperkte hoeveelheid zonneschijn die we in de winter gaan verwachten, optimaal te kunnen gebruiken wil ik kijken om er nog een setje panelen bij te hangen. Daarmee kan ik dan wel weer bij gunstige omstandigheden te veel stroom produceren die je weer af moet kunnen voeren. Daar kun je dan kennelijk weer een zener diode voor gebruiken om dat weer op te nemen. Het SDL weerstation maakt dat ik weer veel kennis opfris en ook bijleer. Tijdens het wandelen wel nog een hele rits Pikachu’s met petje gevangen.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.