Roeien naar Leiden

Vanmorgen als eerste op om de F1 van Susuka te zien. Ondanks een vage tijdstraf van 5 seconden en een aanvaring met Vettel, wist Max toch een derde plaats te behalen. Annet was ook uit bed gekomen om naar de roeivereniging te gaan voor hun roeitocht naar Leiden en terug. Ik zou in de middag op zoek gaan naar een nieuw lijmpistool, omdat het vorige in losse onderdelen uiteen was gevallen. Toen kwam Joep echter naar beneden met een huig ter grootte van een knikker, waar hij best veel last van van had. Dus de dokterspost gebeld en gehoord dat we langs konden komen. Tijdens het wachten werd het wel al wat beter. We hebben dan ook best lang moeten wachten. Verder een rustig dagje.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.