Syncen, syncen, syncen, totteme …

Vanmorgen geen Colin om naar school te brengen, dus ik kon bijtijds richting werk. Dat kwam goed uit, want ik werd geacht vroeg te beginnen met het patchen van een server. Vandaag begon de drukte op de weg al ruim voor de Schipholtunnel. Gelukkig was het ter hoogte van de afslag naar Schiphol al opgelost, dus verder kon ik gewoon lekker doorkachelen. Druk in de file. Zoals gezegd, was vandaag mijn hoofdtaak het upgraden van firmware van een Oracle M10 machine, waarna het Solaris OS van versie 55 naar versie 62 geüpdate moest worden. Dat was een klusje waar ik een groot deel van de dag zoet mee was. Naast die actie, nog wat kleinere dingen geregeld. Met name het terugtrekken van root toegang. Aan het einde van de dag weer naar mams. Lekker lasagne gegeten en later op de avond lekker naar huis. Alles weer uit de auto gehaald en opgeruimd. toen nog de derde disk in mijn NAS vervangen door een grotere. De helft is nu gedaan, nog twee te gaan. Die derde staat nu ook lekker te syncen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.