Aanrijding met een persoon

Vandaag weer naar Apeldoorn voor de tweewekelijkse sprint. Twee uur en vijfentwintig minuten later zit je dan toch wel achter een bureau. Een half uurtje later konden we dan de sprint starten en waren de verplichte figuren wel weer gedaan. Omdat we toch bij elkaar zaten, hebben we nog een ander overzichtje doorgenomen.Omdat ik toch meteen naar huis terug ga, ben ik maar iets later doorgegaan. De planning in 9292 leek er aardig op. Hoewel de verschillende adviezen ook wel behoorlijk verschillend zijn. Deze keer door gelopen naar de volgende bushalte, waar ik een eerdere bus kon pakken. Ik had nog even tijd om mijn ov-kaart weer op te laden en niet veel later zat ik in de trein naar Amersfoort. Daar kwamen we tegelijk binnen rijden met de IC naar Schiphol. Beter kun je het niet hebben! Even het perron oversteken en weer een plekje zoeken. Bij het volgende station, Hilversum, ging het echter mis. Iedereen werd verzocht om de trein te verlaten, omdat hij niet verder reed vanwege een “aanrijding met een persoon”. Meestal is dat het eufemisme voor een springer, maar dat maakt op dat moment even niet uit… Hoe kom je nu verder. Er werd omgeroepen dat we de IC van 16:53 zouden kunnen nemen, maar als het echt een springer is, duurt dat langer dan een half uurtje. Iedereen dook meteen in de sprinter naar Schiphol, die op het andere perron stond, maar die zal ook niet dat stuk rijden… Hij stopt alleen op een later station, waar de IC niet stopt. Na overleg met iemand van de NS bleek dat we de volgende IC naar Amstertdam Centraal konden nemen en daar overstappen op de IC naar Rotterdam, die stopt op Schiphol. Op die manier vermeden we het stuk Duivendrecht – Zuid, waar de aanrijden was. Ondertussen werd het later en later… Pas om een uur of zes was ik op Schiphol. Op weg naar de bus kom je dan langs de Burger King… Mmmmm, even voor het gemak kiezen dan maar. Lekker met een double steakhous, twister frietjes en een emmer Cola-Zero naar mensen zitten kijken.  Die komen daar genoeg langs 🙂 Toen nog een oproep om een Mewtwo te roosteren. Eerst naar huis gegaan om mijn spullen te dumpen en vervolgens met een powerbank op de fiets naar Zernikenhof. Er waren niet veel mensen, maar des te meer telefoons 🙂 Mewtwo liet zich met moeite verslaan en nog lastiger vangen. Met twee ballen over, heb ik het maar aan Raimo gevraagd en die deed het met één bal. Vervolgens lekker naar huis en op de bank hangen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.