Big Bang

Opstaan en het ritueel afwerken… Aan het schermpje van het SDL weerstation te zien lijkt het te werken, dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Later blijkt de website aan te geven dat er geen gegevens binnenkomen sinds vannacht, de tweedagelijkse reboot… Op afstand geprobeerd om de boel te fixen, maar opeens viel de verbiding helemaal weg. De batterij zal het inmiddels wel begeven hebben. Dan maar gewoon aan de bak met IPA. De testmachines waren weer terug gezet naar de standaard installatie, dus ik kon weer met een schone lei beginnen. Gekozen voor een knip-en-plak installatie, waarbij ik simpelweg de commando’s uit de documentatie knipte om ze op het systeem te plakken. Niet de leukste methode, maar het geeft wel zekerheid dat de documentatie ook echt klopt. Voor beide test systemen bleek dat ook zo te zijn. We maken voortgang! Verder heb ik me gedurende de dag proberen te verzetten tegen een opkomende hoofdpijn. Helaas zonder success 🙁 Aan het einde van de middag, Only Friends overslaand, maar direct naar huis en bed gegaan 🙁 Na een uur of twee uitzweten onder mijn dekbed, kon ik weer redelijk fit uit bed. Meteen maar het bed verschoond, want dat werd ook weer tijd. Daarna nog even onder de douch en lekker in mijn badjas op de bank geploft. Ik was weer eens in de stemming voor “The Big Bang Theory“, dus die maar aangezet. En dan opeens, als Howard een auditie-video voor Star Wars op gaat nemen, zie ik iets bekends op de televisie: mijn badjas 🙂 Dezelfde fleece Jedi badjas waar ik mee op de bank hang 🙂 Annet was inmiddels ook gearriveerd en niet veel later kwam Colin. Die ging nog even aan zijn huiswerk om te leren voor een Biologie proefwerk. En dan… Bedtijd.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.