Meteoshield

Rommelige ochtend nog even langs mams om Colin zijn ov op te halen die hij vergeten was. Meteen maar naar de halte bij Meerwende gereden, want daar was op dat moment een raid gaande waar met mensen naar toe kwamen 🙂 dat er zo’n rot kat gevangen en terug naar mams voor het ontbijt. Toen met de auto naar de garage om de vacuüm klep van mijn rembekrachtiging te laten repareren. Dat duurde niet lang en al snel was ik weer op weg naar huis. Ik had tijd om nog een buiten onderdeel van het SDL weerstation glans wit te spuiten als bescherming tegen de zon. Ook nog even de laatste van de vier disken van mijn nas vervangen. Als deze rebuild klaar is, kan ik de ruimte uitbreiden. Dan krijg ik twaalf terabyte in plaats van zes 🙂 Dat krijg k voorlopig niet vol! Die zes heeft ook laten geduurd, dus ik heb weer even. Na school, samen met Colin naar Meerzicht gegaan en een lekkere pannenkoek gegeten. Weer thuis nog even langs het postkantoor om een pakje te halen. Het waren de 3D geprinte onderdelen voor het beschermhuisje voor de temperatuursensor. Dat wordt zo’n rond torentje met schuine lamellen. Net echt 🙂 Voor alle zekerheid de onderdelen eerst maar even van een lekkere laag UV bestendige, witte hoogglanslak voorzien. Beter voor de onderdelen en beter voor de sensor. Colin is ondertussen aan zijn huiswerk begonnen op de Minecraft server… Jawel… Ze moeten voor levensbeschouwing een of andere tempel bouwen, maakt niet uit hoe… Dus dacht mijnheer aan Minecraft. Ik ben benieuwd…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.