Plannen maken

Vandaag een lekker rustig dagje gehouden. Annet wilde nog van alles voorbereiden voor haar werk, Colin was druk aan zijn huiswerk met Minecraft (bljft wennen) en ik heb wat plannetjes gemaakt voor de herfstvakantie. Zoals het er nu uitziet ga ik met Colin twee dagen naar Engeland om een dagje door Londen te crossen en een dagje het cryptomuseum in Bletchley Park te bezichtigen. Aan het begin van de middag nog even met Colin samen het stoofvlees klaar gemaakt. Hij zilde graag weer zijn speciale recept klaarmaken. Na de vroobereidingen kon dat lekker de rest van de middag in de oven staan pruttelen. Tussen alle bedrijven door nog in de gaten gehouden of mijn SDL weerstation zijn werk bleef doen. Dat leek het geval. Vanaf nu de dingen maar een voor een aanpakken en niet drie dingen tegelijk wijzigen. Dan blijft het wat overzichtelijker wat welke gevolgen heeft. Tot de extra zonnepaneeltjes binnen zijn, maar even volhouden om in de nacht een paar uur de externe voeding aan te schakelen. Als de nieuwe UV sensor binnen is, die installeren en kijken of dat stabiel blijft lopen. Na het eten nog een televisie avondje en toen was het weer bedtijd.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.