De herfst begint toch

Vanmorgen een workshop “Grip op Werkstress met Arbodienst, GIMD en HR” gevolgd. Veel van de informatie is eigenlijk wel bekend. Hoe je er iets aan zou kunnen doen is veelal ook wel bekend. Het probleem is vaak om er ook echt iets aan te doen. Daarmee kun je vaak in persoonlijke conflicten komen. Hoe druk je het ook hebt, je laat toch niets uit je handen vallen (de meeste mensen niet ten minste). Tegen het einde van de presentatie, werd het wat interactiever en toen kwamen hier en daar toch wat frustraties los bij mensen. Er is nog wel wat werk te doen voor sommigen… In de pauze even pinnen in het AMC, maar de geldprinter was defect, dus dat moet ik vanmiddag nog meer ergens anders doen. Na het werk weer even langs de bouwmarkt met het voorbeeld stukje aluminium. Mijn voorgevoel was juist geweest dat ik gisteren niet het goede in mijn handen had. Het gekke is dan wel weer dat de Mega-XL-Super-Praxis in zuid-oost niet het juiste profieltje heeft, maar de inie-minie-Praxis is Osdorp wel…  In die buurt meteen nog even langs geweest bij het herdenkingsplaatje voor mijn vader. Op Westgaarde heerste dan toch wel een zekere herfst stemming. De bomen beginnen hun groen toch wel te verliezen. Terug in het dorp dan nog even wezen pinnen. en wat laatste boodschapjes gehaald bij de AH. Annetwas uit eten geweest met een oud collega en die kwam aansluitend ook nog naar me toe. Even bijgeklets en toen naar bed.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.