Echoooo, ooh, oooooh, ooooooh….

Vanmorgen weer langs de dijk naar de snelweg gereden, maar nu zijn ze daar weer aan het werk gegaan, zodat een groot stuk slechts een baan is. Het schoot al niet echt op, maar nu helemaal niet meer. In het vervolg maar weer de oude route nemen. In navolging van de stress workshop gisteren, maar weer eens in de KPN Academy gedoken en me weer opgegeven voor de gezondheidscheck. Ik heb nog inzebaarheidsbugdget genoeg! Na het invullen van de vragenlijst kon ik een afspraak maken, maar ik denk dat ik niet de enige ben, want de eerste mogelijkheid was maandag negentien november. Een ander handvat dat we kregen was de “Duurzame Inzetbaarheids-meting.“. Volgens de site: “Door het invullen van de scan krijg je tijdens 2 telefonische coachingsgesprekken gerichte adviezen hoe je inzetbaarheid kunt vergroten. We worden met z’n allen steeds ouder en werken langer door. Hoe doe je dat zo gezond en vitaal mogelijk. Door het invullen van de scan krijg je inzicht in je gezondheid & energie, je werk & privé balans en je motivatie & betrokkenheid. De uitkomsten bespreek je met een coach die je tips en handvatten geeft.“. Misschien is dat ook nog iets om over na te denken. Verder eigenlijk best een onproductief dagje. Beetje inbellen bij het ochtendgebed en later inbellen bij een FreeIpa vergadering en verder een beetje zoeken naar puppet agents voor Power. Nadenken over de rechten en plichten die we via FreeIpa willen gaan uitdelen en hoe. Ik was er dan ook met al mijn vrienden… Gelukkig was het dan wel weer tijd om naar Only Friends te gaan. Ik was zelfs bijna op tijd voor het uur vroeger 🙂 Maar dat zou wel erg veel haasten en stressen worden, dus me eerst maar nuttig gemaakt met het vullen van de lege flessen. Leslie stond uiteraard al weer te azen op een duikje met mij. Helaas voor hem ging vanwege de bezetting Simon ook met ons mee en die is wat minder “vlot”, dus konden we niet alle spelletjes doen die we normaal doen. Maar een rondje torpedo gooien ging ook goed. Leslie deed dat tot mijn vreugde al zwevend on het water. En tot mijn verbazing lukte dat nu opeens prima. Als hij het echt gericht moet gaan doen, stuitert hij heen en weer tussen de boden en het oppervlak, maar nu spelenderwijs, hing hij keurig netjes halverwege de water kolom! Na de sessies alle flessen weer gevuld en op huis aan gegaan. Thuis meteen druk aan de gang met de was en andere zaken. Later kwam Colin ook weer en opeens realiseerde ik me dat ik nog niet eens gegeten had! Ik had ook niet veel trek, dus dat zou er ook mee te maken kunnen hebben. Dus maar even snel twee broodjes Old Amsterdam gemaakt en opgepeuzeld. Heb ik toch iets binnen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.