Ontruimen!

Zowel Colin als ik hadden vanmorgen moeite met wakker worden. Uiteindelijk is het dan toch gelukt om alles op tijd rond te krijgen. Colin bij de bus gedropt en zelf naar mijn werk gereden. Na het ochtendgebed wat assistentie geleverd voor het testen van iets en een beetje af zitten wachten tot tien uur. Ik wist namelijk dat we dan het pand zouden gaan ontruimen. Zo links en rechts hadden mensen al lucht gekregen van de op handen zijnde ontruiming. Waarschijnlijk omdat de regisseur het in onze agenda’s had gezet als afspraak en sommigen een met collega’s gedeelde agenda hebben 🙂 Hoe dan ook, het pand was in acht minuten ontruimd. Inclusief het datacenter. Dat heb ik samen met een collega ontruimd. Lekker door alle technische ruimtes gaan om te controleren of er toch niet iemand bezig is. Colin ging ondertussen ziek naar oma, dus ik heb een en ander afgehandeld en ben ook naar mams gegaan om daar verder te werken. Ik was toch van plan om de middag te besteden aan de voorbereiding op het Solaris examen, dat we nog steeds moeten doen. Bijtijds een portie lasagne gegeten en Colin naar huis gebracht. Hij ging aan zijn huiswerk en ik ben naar het sloterparkbad gegaan om voor agt een intro duik te begeleiden. Al hun instructeurs waren verhinderd en mij was gevraagd in te vallen. Dat is een lekker duik zwembad! Vijf meter diep! De intro verliep prima en ze hebben er weer een lid bij 🙂 Na de intro snel weer naar huis, maar mijn zieke kippie 🙂

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.