Engeland regelen.

Colin was in ieder geval weer voldoende opgeknapt om gewoon naar school te gaan. Dat wilde hij zelf om een vast een SO veilig te stellen of zo. In ieder geval hoefde ik geen moeite te doen om hem naar school te praten. Hij blijft me verbazen! Na hem bij de bus afgezet te hebben, ben ik weer doorgegaan naar mams. Kevin kwam langs om de tuin op te knappen. Hij zit vol met plannen om er een beetje nette onderhoudsvriendelijke tuin van te maken. Thuis het SDL weerstation aan de muur gehangen en de temperatuur sensor netjes op het rek gemonteerd. Langzaam maar zeker begint het op een eindproduct te lijken. Nog even wachten op de tweede set zonnepanelen en wat kleine dingen afhandelen en dan is het einde in zicht. Meteen de nieuwe UV sensor gemonteerd. Met deze startte het systeem wel zonder fouten op en de software herkende dat de sensor aangesloten was. Er komen nu nog waardes “0” uit, maar dat moet nog ergens ingeregeld worden denk ik. Ergens moet ik nog aangeven op wat voor soort plek de sensor hangt. Hij hangt namelijk niet in de volle zon, dus zal hij zich iets gevoeliger moeten gedragen. Toen was het weer tijd om Colin op te halen. Hij had niet gebeld voor een eerdere rit, dus hij heeft netjes zijn schooldag uitgezeten. Hij kwam nog wel even vragen of er iemand mee mocht rijden naar het dorp. Een bus-buddy die hij altijd in de bus tegen kom, had de bus gemist en zou dan een uur moeten wachten op de volgende. Dat is natuurlijk een beetje onzinnig als ik toch rijd. Na die bij het Lorentzplein te hebben afgezet had Colin eigenlijk toch wel trek in een pannenkoek, dus op naar Meerzicht waar we lekker geluncht hebben. Weer thuis is hij aan een verslag verder gaan werken en ben ik de huishoudelijke klusjes gaan doen. Toen nog even de overtocht naar Engeland en het verblijf in de buurt van Londen geregeld. Volgende week kunnen we in ieder geval naar de overkant en hebben we een plek om te slapen. Aan boord hebben we ook een hut, dus lekker tukken op de boot, een ontbijtje nemen en naar Londen rijden. Bij het hotel in ieder geval de auto droppen en dan met het OV de stad in of zo… Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en door gereden naar Hillegom. Annet was op Malin aan het oppassen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.