Etappe 16

Vanmorgen op weg gegaan naar Nunspeet en ons gemeld bij hotel Veldenbos. Inchecken was wel al mogelijk maar de kamer was nog niet klaar. We waren dan ook wel vroeg. Maar niet getreurd, ik deed mijn wandelschoenen aan en we zijn op pad gegaan naar het harde voor een volgende etappe Westerborkpad. Op de markt in Nunspeet nog een eerste kop koffie genomen en toen verder op pad. We hadden lekker weer en het was een erg mooie omgeving. Onderweg nog twee geocaches meegepikt. Eerst De Witte Wieven (RGN). Voor Het Sleutelbord(NGE2017) had je eigenlijk sleuteltje acht nodig, maar met wat kennis van mechanica en twee vingertjes was het toch gelukt. Na een lekkere wandeling bij station ‘t Harde aangekomen en de trein terug naar Nunspeet genomen. Terug in het hotel nog even lekker bijgekomen en toen gaan eten in het restaurant. Daar hadden we een drie-gangen aanbieding die erg lekker was. Toen lekker naar bed gegaan en snel slapen zodat we morgen weer een etappe kunnen doen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.