Etappe 17

Vanmorgen eerst lekker ontbeten in het hotel en toen uitgecheckt en naar het station gelopen. Met de trein naar ‘t harde gegaan en daar aan etappe 17 van het Westerborkpad begonnen: ‘t harde – Elburg. Dat ging door een heel mooi herfst-gebied richting Elburg vesting. In de verte zag je de poort al opdoemen, maar voor die tijd sloegen we af naar links. Via een flinke slingerweg zijn we door het vesting stadje gelopen. Halverwege nog lekker gegeten. En tijdens de wandeling nog wat Pokémon kunnen vangen. Het was vandaag weer een community dag met veel Belduns. Ik heb er toch nog wat van me kunnen vangen. Annet verbaasde zich over de hoeveelheid Pokémon spelers die zich in het dorp ophielden. Er zaten meer mensen verbaasd toe te zien hoe hele groepen zich op hun telefoon kijkend voortbewogen. Gelukkig kon ik het uitleggen 🙂 Elburg zelf was een erg leuk plaatsje om rond te kijken. De geocache die ik nog op het oog had, bleek in een soort kanaal onder de brug door te zitten, dus die hebben we maar overgeslagen. Nog een klein stukje verder kwamen we bij de bushalte, waar we natuurlijk veel te vroeg waren. Daar lekker bij zitten kijken en toen met de bus terug naar Nunspeet en de auto. Met de auto weer terug naar Hillegom gereden en ons weekendje weg zat er weer op.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.