Op naar Engeland!

Vanmorgen de dag een beetje vreemd begonnen. Het was geen werkdag, maar ook geen normale vrije dag. Annet ging vroeg in de middag op pad om naar de witte jassen ceremonie van Timo te kijken en ik zou in de loop van de dag met Colin in gaan pakken voor ons tripje naar het Verenigd Koninkrijk. Ik bleek hem op te moeten halen, omdat Monique naar haar werk was en hem niet kon brengen. Met hem afgesproken om hem om een uur of één op te halen en dan samen onze tassen in te gaan pakken. Toen alles klaar stond hebben we de auto ingeruimd en zijn we nog even naar mams gegaan. Lekker patat gegeten gedag gezegd en op pad gegaan. De eerste etappe was Hoek van Holland, alwaar we in gingen schepen op de Stena Brittanica. Dat bleek een behoorlijk luxe hut te zijn en ik had nog wel gewoon de goedkoopste genomen. We hoeven alleen te slapen op die nachtboot. De hut was echter van alle gemakken voorzien. En we hebben lekker geslapen.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.