Nieuwe 3D print…

Ook vanmorgen weer lekker uitgeslapen. Toen ik naar mijn tweede kop koffie strompelde, zag ik licht in Colin zijn kamer, dus die was inmiddels ook wakker. Nog een beetje tijd gerekt zodat we gewoon konden lunchen 🙂 Ik heb een flinke pan scrambled eggs voor ons gemaakt, die we lekker naar binnen hebben gewerkt. Verder de dag een beetje aangerommeld. Om drie uur heb ik nog een pakje opgehaald bij het postkantoor. Dat was een nieuwe 3D print van het torentje voor de bliksem print. De vorige was met een verkeerd filament gemaakt en bleek erg broos. De nieuwe versie laten printen waar ik ook de behuizing voor de temperatuur sensor heb laten printen. Daar had ik gekozen voor PETG, wat beter geschikt is voor de toepassing. Meteen het torentje in de witte UV lak gezet en onze tassen gepakt voor het weekeinde.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.