Maxico

Rustig aan begonnen. In de middag het Meerzicht tripje dat gisteren niet doorging alsnog gedaan. Na het eten op de bank geploft voor de GP F1 van Maxico. Dat werd het namelijk 🙂 Nadat Max bij de kwalificatie net de pole position verloren was aan Ricciardo, stond hij eigenlijk op de plaats die hij vooraf als ideaal had aangegeven. Als tweede, vooraan. Hij dat alleen verwacht achter Hamilton te staan. Bij de start, kropen de beide Mercedessen nog even tussen de Red Bull’s door naar voren, maar Max zat goed aan de binnenkant en remde veel later, dus pakte hij direct de koppositie. Die heeft hij vervolgens niet meer prijs gegeven en nadat hij met zijn tweede pitstop als enige met nieuwe banden op de baan stond met een voorspring van vier seconden, was het een kwestie van uitrijden.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.