Ughe,ughe,ughe,ughe…

Vanmorgen wilde de auto niet echt lekker starten. Hij ging wel rond, maar klonk niet alsof hij er veel zin in had. Nu goldt dat ook wel voor beide inzittenden, maar dat was een ander verhaal. Na lang aandringen begon hij dan toch een geluid te geven dat op zin in starten leek. Na nog meer aandringen, sloeg hij dan aan… Vreemd… Door dat geintje, kwamen we wel een beetje in tijdgebrek, maar gelukkig kon ik Colin nog op tijd bij school afleveren. Omdat ik al riant op reserve reed, heb ik meteen aan de overkant bij school maar even getankt. Bij het losschroeven van de dop, zoog de tank lucht aan. Ik denk dat de kouw in combinatie met de bijna lege tank een beetje probelen voor de branstoftoevoer had gezorgd. In ieder geval heeft hij zich verder netjes gedragen. Paalbergweg, FreeIpa, systemen stuk gemaakt, rondje gewandeld in de pauze. Na het werk naar mams en patat gehaald. Voor Colin naar Monique gebracht, nog eveb samen een rondje dorp om op de verschillende pokestops even de voorraad aan te vullen. Samen nog een raid gedaan om shinx binnen te hengelen. Tegen achten nog even bij Chananja aangewaaid om twee van mijn overgebleven disken in haar NAS te prakken. Helaas ontbraken de schroefjes, dus was ik snel klaar. Eerst op zek naar schroefjes en dan een nieuwe date. Thuis de auto weer leeggehaald en alles in wasmanden en kasten opgeborgen. Morgen weer heerlijk naar Apeldoorn 🙁

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.