MainframeDinosaurussen

Vandaag wederom naar Apeldoorn afgereisd. Vanwege het “lekkere” weer was het hele verkeer in de war. De druilregen veroorzaakte files  van totaal een kilometer of achthonderd, maar daar had ik niet direct last vast. Waar ik last van had waren alle minimale vertragingen in het OV waardoor ik iedere keer de geplande aansluiting miste. Ter plekke dan maar iedere keer een alternatieve route genomen. In Apeldoorn zelf nog in de verkeerde bus gestapt, maar dat was ook snel gecorrigeerd. Deze keer hebben we het werkoverleg ook maar weer in Apeldoorn geplanned in veband met het afscheid van onze mainframe dinos. Met DUO is de laatste klant van dat systeem verdwenen en kon het uitgezet worden. De laatste twee beheerders hebben aangegeven elders iets leuks te gaan doen en na het werk gaan we die uitdrinken. Naar de kroeg kon ik weer kiezen met wie ik meereed. De BMW van Roel had ik nog niet gehad, dus deze keer met hem mee. De borrel op zich was erg gezellig, maar zoals het tegenwoordig hoort, was de herrie zodanig dat je elkaar alleen kon “spreken” door in oren te toeteren. Twee uurtjes later, met tuitende oren, gedag gezegd en hat laatste stukje naar het station gewandeld. Het was nog steeds aan het motregenen 🙁 Tijdens het wachten, kwam Douwe ook nog aangewandeld. Die was iets later weggegaan en samen hebben de de IC tot Hilversum genomen. Vanaf daar ben ik blijven zitten tot Schiphol. Het laatste stukje met de bus naar het dorp en nog een kwartiertje wandelen naar huis. Alles lekker uit mijn handen laten vallen en in bed gestort.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.