Te drukke woensdag

Wakker geworden en na het ritueel weer op weg naar de paalbergweg. In de pauze even gekeken bij de sloop van het oude IBM gebouw. Dat is inmiddels zo goed als weg. Het werk en wat daar nog bij mee komt,  kost tegenwoordig zo veel tijd en energie dat ik niet meer de puf en tijd had om nog naar Only Friends te gaan. Ik had nog zoveel te doen dat echt nu moest, dat ik maar weer afgezegd heb. Na het werk naar het postkantoor en de supermarkt voor de noodzakelijke acties. Thuis weer wasjes gedraaid en eten gemaakt. Oook maar weer eens de tijd genomen om eennormale maaltijd op tafel te zetten. Aardappelen geschild en gekookt en een blikje spercibonen opgewarmd. Met een schnitzeltje er bij heb ik lekker gegeten. Niet veel later kwam Annet nog en daar achteraan weer snel Colin.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.