Allerzielen

Lekker rustig aan gedaan vanmorgen. Colin bij de bushalte gedropt en doorgereden naar mams. Daar de hele ochtend blijven hangen en meteen door naar het Kaj Munk College om Colin op te halen. Hij had nog een liftster opgepikt in de persoon van Kiki. Die hebben we thuis afgezet en daarna zijn er samen nog even naar het strand gereden voor vis patatjes voor Colin en een portie kibbeling voor mij. Toen we dat op hadden zijn we naar huis gereden. I ben nog even wezen knutselen aan het SDL weerstation. Een ontluchtingsgat geboord en afgesloten met een stukje gaas tegen de beestjes en d sensor draden omwikkeld met zelf vulkaniserende tape om door gaten dicht te maken. Ook meteen de nieuwe pyloon voor de bliksem print gemonteerd. Ondertussen kwam er nieuws over een nieuwe Pokémon raid. Samen met Colin naar de oude kerk in Sloten gereden en Giratina weten te vangen. Die die actie werd het niet een echt rustige middag, want weer thuis konden we bijna meteen de spullen inpakken voor het weekeinde. Colin naar Monique en ik maar Annet. Samen nog even naar zwanenburg voor onze broodjes en toen ieder ons weekend in. Ik moest meteen snel naar de kerk in de Zilk voor Allerzielen. In deze versie werd de moeder van Annet herdacht en dat wilde ik wel bij zijn. Na de kerkdienst nog even een kop koffie gedronken en toen naar Hillegom om op Guus te passen. Ik bleek op een gegeven moment de enige waar Guus lekker rustig bij bleef liggen, dus heb ik de hele avond met hem op mijn schouder liggend naar de televisie zitten kijken.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.