Etappe 18

Rustig aan wakker geworden en met de auto naar Nunspeet gereden. Daar de jus gepakt naar Elburg en het Westerborkpad weer opgepakt met etappe achttien naar ‘t Harde. Dit stuk is wel een beetje weinig opschieten omdat er wat uitstapjes in zitten. Vanaf ‘t Harde worden het weer stukken richting kamp Westerbork. Dit stukje was wel erg mooi maar ook wens beetje nietszeggend in het verhaal. Vandaag dan wel naar het bakkertje in ‘t Harde dat Annet nog kende van haar vorige wandeling. Dit stuk heeft ze wat jaren geleden al eens gelopen met twee schoonzussen. Bij het bakkertje lekker en kop koffie en een gebakje genomen. Toen het laatste stukje naar het station. Dat bleek de trein niet te rijden vanwege werkzaamheden aan het spoor, maar er reden bussen, dus met de bus naar Nunspeet terug en naar Almere voor de verjaardagen van Bep en Coen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.