LAM

Vanmorgen is Annet nog even naar haar werk gegaan om de boel voor te bereiden voor een 50 jarige collega. In de middag zijn we naar het landgoed keukenhof gefiets om te kijken in het Lam. Op uitnodiging van Marga, zijn we daar een try out gaan doen van dit nieuwe museum. Het is een museum met kunst die alles te maken heeft met eten en drinken. Een ander ding is dat je min of meer verplicht bent met een smrtphone of tablet te komen. Je moet verbinden met hun lokale WiFi netwerk en dan naar hun pagina gaan. Daar start je dan een tour die je door het museum leidt. Je krijgt iedere keer een opdracht om een bepaald kunstwerk te zoeken aan de hand van een stukje foto. Als je het gevonden hebt, krijg je dan uitleg over het kunstwerk en moet je het volgende gaan zoeken. Je kunt ook op eigen houtje rondkijken en op de site dan aanklikken waar je naar kijkt voor de uitleg. Een groot deel is nog “under construction” en dat is soms wel jammer. Want net die werken waar ik dan iets van wilde weten, waren nog niet beschreven. Alles bij elkaar een leuk museum, maar ik zou er liever zonder schermpje rondlopen. Na de tour nog “even” iets gedronken en toen weer terug naar Hillegom. Dat even wat drinken duurde een hele lange tijd. De logistiek was niet helemaal logisch en het duurde en duurde…

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.