Kilometervreten

Vanmorgen rustig aan gedaan. Ik moest voor de sprintstart weer naar Apeldoorn. Na die start was het de bedoeling om weer snel naar Amsterdam terug te gaan om samen met een collega aan FreeIpa te gaan klussen. Hij was dan toch in Amsterdam. Vanwege de tijd, ben ik dan maar weer eens met de auto gegaan, omdat dat toch een stuk sneller is. In Apeldoorn aangekomen las ik een mailtje dat die collega zich ziek gemeld had, dus de haast was er een beetje af. Na de sprintstart dus nog even rustig geluncht en met mijn nieuwe docking station voor mijn nieuwe laptop rustig aan naar Amsterdam getuft. Daar wederom Tom gefeliciteerd en nog een koek gegeten. Die was ook van Apeldoorn naar Amsterdam gereisd. Aan het einde van de werkdag, meteen doorgereden naar Cor om mijn kop haar te laten fatsoeneren. Dat was wel erg hoognodig noodzakelijk geworden. Na de knipbeurt in de auto gesprongen en naar Eindhoven afgereisd… Daar had ik via Marktplaats een serie Perry Rhodan boekjes weten te kopen. Deze serie completeert mijn eigen verzameling weer een heel stuk. Ik was een beetje gestrand op nummer 2148 of zo, maar nu heb ik de nummers 2101 tot en met 2312 kunnen scoren. We naderen het einde 🙂 Ik had me wel een beetje verkeken in de afstand. Als het niet vlak bij is, is het voor mij al snel “een uurtje”, maar dat was in de spits niet helemaal van toepassing 🙁 Maar in ieder egeval vlak voor het afgesproken tijdstip aanwezig kunnen zijn en de deal snel gesloten. Ik was alleen nog maar onderweg geweest, dus in de TomTom even de dichtst bijzijnde Burger King gezocht en daar even rustig gegeten. Toen terug naar huis. En eenmaal onderweg besloot ik om maar even lekker door te rijden naar Hillegom. Ik was toch onderweg en dat stukje verder was niet veel op de hele afstand, dus kon ik veel later lekker op de bank ploffen bij Annet.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.