Only Friends again

Het was weer een drukke dag vandaag. Uit noodzaak maar in de pauze wat noodzakelijke boodschappen gehaald in Holendrecht. Er is te veel te doen in te weinig tijd 🙁 Aansluitend aan het werk weer eens naar Only Friends. Door alle drukte wordt het langzaam maar zeker meer uitzondering dan regel 🙁 Daar moet ik weer eens iets aan gaan doen. Meer dingen afhouden op de woensdag. Maar vandaag is het dan weer gelukt. Met de eerste duik met Leslie dook Timo mee. Die twee heb ik samen wat laten spelen. Torpedo gooien, maar dan niet op de bodem zittend, maar zwevend. Dat maakt het toch weer een beetje lastiger. Ook het speleltje om van cylinder naar cylinder te zwemmen gedaan. Omdat ik Timo nog niet goed kende heb ik Dat laatste maar in het ondiepe gedaan. In het begin dan, want het ging prima en gaandeweg heb ik een setje langs de schuine bodem richting het diepe gemanouvreerd. Op weg naar huis kwam ik Monique tegen, die kwam net bij mij vandaan om Colin te brengen. Ze wist ook nog te zeggen dat Annet er ook al was, dus ik was eens een keer de laatste die binnenkwam. Omdat ik nog niet eens gegeten had, maar even snel een pizza in de overn opgewarmd en de rest van de avond een beetje bij zitten komen.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.