Solaris studiedag

Colin naar de bus gebracht en thuis weer geprobeerd om een studiedagje Solaris te houden. Afgelopen maandag was dat mislukt door de perrikelen met de root wachtwoorden. Vandaag dan maar een nieuwe poging. Later in de ochtend Colin weer opgehaald en thuis weer verder gestudeerd. Ook maar het examen vastgelegd, dan heb ik meteen een dag om me op te richten. Negentien december is de dag. Tussendoor werd mijn nieuwe teke tablet geleverd. Mijn werk wilde niet meer het geheel vergoeden, maar slechts de helft. Ook bij ons wordt de broekriem aangetrokken. Mijn vorige table was rete duur, maar werd geheel vergoed. Dit budget modelletje moet ik voor de helft zelf betalen. Daarmee is hij wat mij betreft dan ook meteen voor de helft mijn eigendom geworden! Aan het einde van de dag nog even samen met Colin bij mams geweest. Lekker nasi gegeten (Colin tosti) en de rest van de avond gepoogd een beetje bij te komen van alle drukte afgelopen weken. Dat valt allemaal nog niet mee.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.