Pokémon Go

Opgestaan, Colin naar de bus gebracht, bij mams ontbeten, Colin opgehaald via KPN wat spullen opgehaald, bij de Mediamarkt een SD kaartje gehaald voor mijn nieuwe telefoon en door naar Meerzicht. We zijn inmiddels een mini Pokémon Go legertje aan het worden met drie actieve accounts 🙂 Onder het genot van onze pannenkoek hebben we de gym hier even leeg-geveegd en rood gespoten. Dat levert straks weer muntjes op. Terug thuis alletwee lekker ons gangetje gegaan. Ik kon even verder met het inhalen van berichten op de site. Alles stond wel in concept maar moest nog nagekeken worden en van foto’s voorzien worden. Tegelijk verder gegaan met het inrichten van mijn nieuwe werk laptop. Om te beginnen moest ik Windows pen&ink weer uit zien te schakelen, want die verstoorde de werking van het tablet ernstig. Op mijn oude laptop was dat ook al zo’n zoektocht geweest. En dan verder gewoon met dat ding van werken en installeren wat je mist. Voor alle zekerheid de oude er bij houden zodat niets hoeft te wachten. Aan het einde van de middag alles weer ingepakt voor het weekend en via de döner naar Hillegom. Annet ging nog wandelen met haar zus, dus we hoefden niet echt te haasten. In Hillegom bleken luke, Danique en Guus er te zijn. We hebben nog een spelletje qwixx gespeeld voor het bedtijd werd.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.