Bowlen

Eerst lekker uitgeslapen. Toen samen met Annet naar de bouwmarkt om twee platen geperforeerd hardboard te kopen. De bank zakt een beetje door op lastige plekken. Ik dacht dat een plaatje board dat wel op zou lossen. Uiteraard zijn er alleen platen in incourante maten te koop dus moesten we er twee lagen verzagen. De restjes komen nog wel van pas. Met die platen onder de kussens, zat de bank meteen een stuk beter en in ieder geval over de hele breedte gelijk. Toen ben ik nog met Colin naar huis geweest om zijn kleding te halen. Gisteren was hij in de haast vergeten zijn kleding in te pakken en mee te nemen. Ik heb er verder ook niet opgelet dus moesten we nog even heen een weer. Omdat Joep vandaag nog een extra verjaardagsfeestje had bedacht, zijn Annet, Colin en ik maar gaan bowlen. Dat bleken we al een poos niet meer gedaan te hebben en het is kennelijk iets dat je wel verleerd. De scores waren dramatisch laag, maar gelukkig wel een beetje gelijk verdeeld.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.