Lightning strikes

Lekker weinig gedaan vandaag. In de middag en uurtje gewandeld in de waterleiding duinen en daarna ons opgemaakt voor een etentje bij Langs berg en dal. Die hadden een two-for-one aanbieding waar we met z’n vijven van hebben genoten. Terug in Hillegom de formule één terug gekeken. Dank zij een nogal debiele actie van ene Ocon, werd Max van de baan gereden waardoor hij zijn eerste plaats kwijt raakte. Hij wist dan toch nog wel als tweede te eindigen, maar dat was wel een hele zure. In de tussentijd spamde mijn weerstation me ook nog met meldingen over bliksem in de buurt (van huis dan) en een snelle blik op de Blitzortung app, liet zien dat die meldingen geheel terecht waren! Het apparaat doet dus inderdaad dat gene waar het mij in eerste instantie om ging. Dat ik langs omwegen bij een compleet stationnetje ben gekomen is leuk, maar het detecteren van bliksem was het oorsponkelijke doel.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.