De KajMunk hal…

Colin had vandaag nog een dagje proefwerk. Hij hoefde zich pas om tien over elf te melden voor wiskunde. Dan is het wel weer erg lekker dat ik in principe overal kan werken. Ik heb een beetje uitgeslapen tot werktijd. Toen ben ik lekker in Hillegom begonnen met de dagelijkse werkzaamheden. Om kwart voor elf zijn we naar het Kaj Munk College gereden en is Colin naar zijn proefwerk gegaan. Ik ben gewoon in de hal aan een tafeltje gaan zitten om verder te werken. Lang leve het nieuwe werken! Nu dan weer wel 🙂 Wel even bij de administratie gevraagd of dat geen probleem was, maar dat was geen enkel probleem. Even later kwam de man zelfs nog vragen of ik soms trek had in een kop koffie 🙂 Wat een service! De nieuwe laptop begint al behoorlijk te doen wat ik wil. In plaats van alles in een keer over te hevelen, ben ik maar gewoon begonnen met het dagelijkse werk op dat ding. Als ik dan iets mis, haal ik dat dan wel van die oude af. Als alles in orde lijkt, maak ik nog een laatste volledige backup van die oude en dan moet ik alles wel gedekt hebben. Het schoont ook wel meteen weer wat oude meuk op. Na zijn proefwerk doorgereden naar huis en daar ook weer verder gewerkt tot het einde van de dag. Om het maandag ritueel verder af te maken, zijn we naar mams gegaan voor de patatdag. Ik heb meteen zijn spullen maar naar Monique gebracht, omdat ik toch weer bijtijds op pad moest naar les twee van de cursus sterrenkunde in het planetarium van Artis. Vanavond ging het gedeeltelijk over de aarde vanuit de ruimte. Een dergelijke presentatie had ik al een paar keer gezien van Andre kuipers. Veel materiaal leek ook uit dezelfde bron te komen. De rest van de avond ging over de binnenplaneten, Mercurius, Venus en Mars. In de pauze kwam ik Lisa van Only Friends nog tegen 🙂 Zo kom je toch overal wel weer bekenden tegen. Na de cursus weer snel naar huis. Gelukkig was ik niet gestoord in de waakdienst, want die was ook weer begonnen vandaag.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.