Schoolfotos

Gisterenavond was onverwacht Annet nog gekomen. Na de herdenkingsdienst voor, onder andere, haar moeder in de Westerkim, was ze doorgereden naar mij. Vandaag was de kennismaking met mijn nieuwe chapter coach, Hub Groen. We hebben tegenwoordig geen managers meer, maar “Chapter Coaches” en “Team leads”. Dus in plaats van één manager, hebben we er nu twee… Een voor de HR achtige zaken en een voor de technische zaken. Wij mogen dat in een pilot uit gaan testen. Gelukkig weten we al van te voren dat het gaat lukken! De rest van de dag weer bezig geweest met de bekende hangijzers. Na het werk, naar Only Friends. Vanwege de stand-by dienst heb ik van uur tot uur bekeken wat mogelijk was. De eerste duik was weer met Leslie en Timo. De tweede duik met een andere Timo 🙂 Er zijn er nogal wat van 🙂 Bij de derde duik waren er inmiddels voldoende instructeurs en ben ik aan de oppervlakte gebleven en heb ik me gestort op het vullen van de flessen. Toen alles vol was, heb ik me weer omgekleed en ben ik weer naar huis gegaan. Ik was net vijf minuten binnen of Annet kwam ook binnen. Ik was net bezig met het opwarmen van een soepje en een stokbroodje met knoflookboter. Ik was nog niet aan eten toegekomen en omdat Colin op de vrijdag ook vaak trek heeft in iets van  Kösem, neem ik op de woensdag geen döner meer. Twee keer in de week wordt een beetje veel van het goede. Colin kwam wat later ook weer en de club was weer compleet. Colin bleek al een poos een bestelbriefje voor de schoolfotos te hebben, wat ergens verdwenen was tussen de spullen in zijn kratje. Voor de korting waren we inmiddels te laat volgens de tekst op het briefje, maar uiteraard toch de fotos maar besteld. Kennelijk waren er meerdere late bestellingen, want de kortingsperiode was nog een maand verlengd 🙂 En toen was het alweer bedtijd… Truste.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.