Schiphol met Tom

Annet was sneller klaar dan wij, dus die hobbelde vast weg. Ik heb Colin bij de bushalte afgezet en toen de bus er aan kwam, ben ik weer doorgereden naar mijn werk. Na het werk samen met Colin bij mams gegeten. Bijtijds Colin naar mijn huis gebracht en even doorgereden naar Schiphol waar ik met Tom had afgesproken. Die had wat tijd te vullen en wilde al tijden eens foto’s van Schiphol maken en had mij gevraagd of ik een hoog plekje wist. Ik wist één mooi plekje waar je vanaf een redelijke hoogte een mooi overzicht over Schiphol had. Parkeren bleek wat lastiger dan ik me kon herinneren, maar dat lukte toch. Na het maken van de foto’s werden we op de terugweg naar onze auto’s nog even aangesproken door een marechaussee. Wat we aan het doen waren. Maar hij had al snel door dat we onschuldig waren. Het was wel logisch als je op die plek rondhangt. Omdat Tom nog tijd over had zijn we nog een kop thee gaan drinken bij mij thuis.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.