Volksverhuizing

Vanmorgen Colin bij de bus afgezet en naar mams doorgereden. Daar de ochtend geweest tot het weer tijd was om Colin op te halen. Met hem naar het bos gegaan om bij Meerzicht en pannenkoek te eten. Onderweg nog wat pokemons gevangen en bij het parkeerterrein nog een gym leeg geveegd en rood gemaakt. Daar kwam opeens Chananja langszij 🙂 Die wist nog een gym bij de spotters plaats wat altijd hele clusters met Pokémon zitten, dus dat zijn we ook nog even langs gereden. Weer thuis ben ik aan de was gegaan. De wasmand was weer aardig gevuld. Later op de dag de spullen voor het weekeinde bij elkaar gezocht. Ik moest weer met van alles rekening houden… En tas vier het weekend op zich. Dan nog een tas voor de werkzaamheden die ik zondag moet doen voor WML Dan nog een tas voor de cursus maandagavond, want voor die tijd ben ik waarschijnlijk niet meer thuis. Dus er stond weer een hele rij tassen klaar bij de deur. Colin had vandaag heb behoefte aan shoarma, dus er bieden de deur niet uit. Lekker een soepje gemaakt met knoflook stokbroodjes. Na het eten heb ik hem naar Monique gebracht en ben k doorgereden naar Hillegom. Luke, Danique en Guus waren op visite dus dat was nog een gezellige avond. Tot slot nog een staartje van Independance Day gezien en toen mijn bed in gedoken. Truste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.