Van hier tot Tokio

Vanmorgen samen met Annet naar Haarlem geweest. Daar signeerde Paul van Hooff zijn nieuwe boek “Van hier tot Tokio“. En waarom is dat interessant? Omdat het hier om een oud klasgenootje van Annet gaat. Een jaar of drie geleden had hij een eerste boek geschreven over zijn motorreis van Noord Amerika naar Zuid Amerika. Deze keer ging het over zijn reis door Rusland. Het volgende boek zit al in de pen, want hij gaat nog een trip maken door Afrika. Weer terug in Hillegom heb ik nog wat voorbereid voor morgen en is Annet aan de kook gegaan voor het etentje van vanavond. Marga, Ron, Carolien en Bert komen eten. Dat werd een gezellig avondje met soep vooraf, knoflook spaghetti als hoofdgerecht met een flinke pan gewokte groenten en mijn frappelatte als toetje.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.