Wat een onzindag

Om half acht de deur uit om om half een in Apeldoorn aan te komen. De sprint start was verschoven om plaats te maken voor een workshop “future skills”. Die zou tot drie uur duren. In Amersfoort moesten we de trein uit, omdat die niet verder kon vanwege een wissel storing bij Barneveld. Mmmm, dat is al eerder gebeurd… Deze keer ben ik maar wel via de alternatieve route over Zwolle gegaan. Daar stapelde de ene vertraging zich ook op de andere met als resultaat dat ik in Zwolle ook de aansluiting op de bus miste, wat uiteindelijk op een reistijd van zo’n vier uur leidde. Ik was net op tijd voor de afsluiting van de workshop. Die liep beter dan verwacht en was ruim voor de geplande tijd klaar. Ik sta nog wel op de groepsfoto. Ik heb nog wel even nagepraat met de mensen en ga de workshop nog een keer inhalen samen met Theo, die er ook niet bij geweest was. Nog even een uurtje gewerkt om niet helemaal voor joker gegaan te zijn en toen weer redelijk bijtijds terug gegaan. Tom ging ook rijden en die heeft me even bij het station afgezet. Daar had ik nog net tijd om twee keer in een gym te vechten en daar weer een paar opdrachten mee uitgevoerd te hebben. Maar dank zij Tom was ik lekker op tijd voor de IC. De terugreis ging beter. Net laat genoeg op Schiphol om meteen een hapje te eten. Daarna eerst naar huis om nog even snel wat boodschappen te doen voor Annet die vanavond komt een voor Colin die morgen weer komt. Onderweg naar huis belde Annet dat ze meteen al kwam een of ik nog moest eten. Ik was net voldaan dus heeft ze Chinees voor zichzelf gehaald. Toen ben ik nog even naar René gegaan voor zijn rare probleem dat hij heeft tussen zijn televisie en zijn ziggo kastje. Om de en of andere reden werkt die via kabeltje wel een via WiFi niet. En wifi heeft hij nodig om zijn telefoon aan te sluiten. Het probleem lijkt een beetje op wat Annet ook heeft. Ik ga mijn routertje bij rene ophangen in te kijken of het dan wel werkt, dan hebben we in ieder geval vastgesteld of het aan die Ziggo box ligt of niet. Toen weer snel naar huis en lekker met Annet op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.