Lang zal ze leven :)

Vanmorgen vlot op gang gekomen, omdat Annet wat vroeger weg wilde richting Nieuw-Vennep. De uitslag van de gezondheidscheck was ook in de email. Ten ministe… Een link daar naartoe en op het eerste gezicht leek er weinig veranderd te zijn. Zo weinig zelfs dat ik nattigheid voeld en in kleine lettertjes boven in het scherm zag dat het onderzoek afgerond was op 23 november 2017… Mmm, het systeem is kennelijk dermate gammel dat meerdere checks niet kunnen of zo??? De site blinkt sowieso al niet uit in stabiliteit en functionaliteit, maar dit slaat wel alles. Dus maar even een mailtje gestuurd om dit aan te kaarten. De goedkeuring voor de python cursus zat ook in de mail. Nu nog afwachten of ik ook nog te horen krijg hoe ik die cursus kan gaan volgen… Het gaat lekker vandaag 🙁 In de pauze nog even een lekker rondje frisse neus gehaald. Ondertussen ontdekte ik ook ontbrekende gegevens op IBADHOEV14. Na de mislukte upgrade naar 3.04 heb ik de boel weer teruggezet dacht ik. Maar ik was de upload module vergeten terug te zetten. Daar had ik namelijk ook eigen wijzigingen in aangebracht. Weer later kwam het mailtje dat het gezondheidsonderzoek inmiddels beschikbaar was en kon ik het inderdaad bekijken. Sommige dingen zijn iets beter geworden, andere dingen iets slechter. Mijn biologische leeftijd is negenenveertig 🙂 Vorig jaar was dat nog achtenvbeertig, dus ik ben zowel biologisch als in het echie een jaartje ouder geworden. Niet slecht denk ik dan maar. Na het werk, dat er ook nog tussendoor kwam, ben ik naar mams gegaan. Die is vandaag namelijk jarig! Daarvoor heb ik dan wel Only Friends maar afgezegd. Jammer, maar kwestie van prioriteiten stellen! En mams gaat uiteraard voor.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.