Drukke donderdag

Heerlijk geslapen vannacht, maar toch niet helemaal uitgerust. Opstarten ging met moeite. Colin weer bij de bus afgezet en doorgereden naar de Paalbergweg. Dat begint nu wel een beetje aftellen te worden, want het kantoorpand schijnt nu toch definitief vanaf maart volgend jaar ontruimd te moeten worden. Na het ochtengebed het ticket systeem aangezet om in de gaten te houden of er incidenten binnekomen en aan de Solaris studie gegaan. Het examen kruipt dichterbij en veel vertrouwen hebben we er nog niet in. In de pauze even wat boodschappen gedaan bij de IKEA en de Action. Batterijen en vochtvreters. Onderweg ook maar Pokémon Go mee laten lopen voor de altijd noodzakelijke candy 🙂 In de proefexamens staan vragen met uitwerkingen die aantoonbaar fout zijn, maar hoe zit dat dan op het echte examen? Zo veel mogelijk goede vragen naar leren dus. Na het werk, Colin opgepikt bij de bushalte in het dorp, thuis even zijn laptop opgehaald en naar mams gegaan. Lekker nasi gegeten en weer naar huis voor een rustig avondje.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.