Fantastic beasts

Vanmorgen eerst Colin naar de bushalte gebracht en doorgereden naar mams waar ik gezellig de ochtend verder doorgebracht. Ook even een bioscoopje gereserveerd. Colin wilde graag nog een keer met mij naar Fantastic beasts. Het is geen film voor Annet, dus gaan we vanavond maar samen voor we naar Hillegom gaan. Inmiddels was het al weer tijd geworden om Colin op te halen en naar Meerzicht te gaan voor pannenkoeken. Thuis aangerommeld en ingepakt voor het weekend. Weer goed opletten dat alles mee gaat en in de goede tas. Aan het einde van de middag samen nog een broodje gaan eten in zwanenburg en door gegaan naar Pathé Haarlem. We waren behoorlijk brief dus zijn we nog een rondje Haarlem gaan doen. Toen we ergens een zwaar bewapende ketel zagen staan keken we nog even beter waar we waren een dat bleek het stadhuis te zijn. Iedere deur bleek zwaar bewaakt te worden. Dat zal te maken Hebben met de bedreigingen aan het adres van de burgemeester. Na het rondje zijn weer naar naar binnen gegaan voor de film. Fantastic beasts bleek een vermakelijke film met een grappig verhaal. Er zitten veel personen in die we kennen uit de verhalen van Harry Potter. In die verhalen zijn ze het verleden. Ik vind deze films wel iets leuker in ieder geval. Na de film snel naar Hillegom.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.