Python

Vanmorgen even uitgeslapen en na het “ontbijt” even naar de Decathlon voor wat spullen. Ik moest onder andere nog een busje derailleur olie hebben. Mijn Hillegomse MTB liep niet zo soepel meer. De rest van de dag rustig aan niet al te veel gedaan. Een beetje uitrusten. Door alle drukte door de week en dingen die ik daardoor aan mijn hoofd heb, ben ik redelijk moe in de weekeinden. Ik moet nog steeds beter leren dingen te laten… In de avond nog wat spellen gespeeld eerst de grote dalmuti en daarna nog een paar potjes qwixx. Het onverwachte pakkete van mijn “digitale” cursus python was ook binnen gekomen. Vol verwachting klopte mijn hart… Wat zou er in zitten??? Misschien dan toch een Raspberry Pi om mee te oefenen??? Maar nee… drie-en-een-halve kilo boeken 🙂 Hoezo “digitaal cursusmateriaal”??? Ik ben er overigens erg blij mee! Ik heb een hekel aan al die on-line naslag werken.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.