Dag To

Vannacht bleek er nog een zwarte piet langs geweest te zijn die de ontbijttafel gedekt had. Voor ieder had hij nog een cadeautje achtergelaten. Na het ontbijt met de familie naar de duinen om gepast afscheid te nemen van de moeder van Annet. Ergens in de duinen ligt een herdenking steen met de naam van hun vader. Die vader hebben ze daar na zijn overlijden uitgestrooid. Vandaag hebben ze ma daar bij gelegd. Er is ieen nieuwe steen gemaakt met beide namen en die is daar ook weer ritueel neergelegd. Aansluitend hebben we de familiedag gehouden. We wafen toch met z’n allen bij elkaar 🙂 Colin was in Hillegom gebleven. Die hadniet de behoefte om er allemaal bij te zijn. Weer terug begon de grand prix al snel. De laatste van het seizoen in Abu Dhabi. We hadden eigenlijk nog een soort house warming bij de oude bollenschuur, maar daar is Annet maar samen met haar zus naar toe gegaan. Ik heb me in een dekentje op de bank genesteld. Ondanks dat het kampioenschap al beslist was, werd er toch flink geraced. Max viel direct vier plaatsen terug bij de start. Dat was een slechte. Hij kwam vlak achter Ocon uit. Mmmm… Toeval??? Of had hij nog iets te verrekenen… Het werd in ieder geval een fanatiek strijd tussen die twee met hier en daar wel een botsend wiel. Max won het al snel en verdween weer aan de horizon richting de voorste rijders. Door pitstops, domme acties van enderen en geduld, wist hij onverwacht op een derde plaats te eindigen. De laatste race is ook leuk, omdat er aan het einde niet meer voorzichtig met de motoren gedaan hoeft te worden, dus de nummers één tot en met drie en de afscheid nemende Fernando Alonso hebben het hele circuit nog eens met rokende banden rond gereden. Blazen we de boel op, dan blazen we de boel op! Boeiehhhh. De rest van de middag rustig aan gedaan en na de kip-tandoori nog een rustige avond gehad.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.