Blynk

Vannacht erg goed geslapen en voor de verandering een keer uitgerust wakker geworden. Ook het rotgevoel wat ik vaak had de laatste tijd was weg. Ik heb nog lekker een uur liggen snoozen om van het gevoel te genieten. Helaas moet je dan toch een keer in de actie komen. Vandaag ook maar begonnen met het meenemen van eigen brood en drinken. Inmiddels betaal ik voor een boterham met kaas, een boterham met vleeswaren en een glas melk, drie euro vijftig… Dat word me toch echt te gek. Het is wel erg gemakkelijk om ter plekke iets te pakken, maar dit gaat uit de hand lopen. Op de site van mijn SDL weerstation was inmiddels een nieuwe versie geplaatst die ondersteuning bood voor Blynk. Hiermee kun je het station gewoon via je telefoon uitlezen. Ook de “knokpartij” over de stand-by diensten voor de zomervakantie is behoorlijk goed afgelopen. Het enige minpuntje is het eerste weekend van de vakantie, dat is het weekend van mijn laatste stand-by dienst, maar dan vertrek ik een dag of drie later. Scheelt wer een boel gejaag ook. Lekke rustig het weekend alles voorbereiden en dan maandagochtend gaan rijden. Met de bezetting en de wensen in het achterhoofd, is het toch weer goed geregeld. Na het werk, nog even boodschappen gedaan voor de komende week. Thuis maar meteen de nieuwe versie van GroveWeatherPi geïnstalleerd en de module in Blynk geladen. Vrij snel begon er data binnen te komen. Dat zag er goed uit voor een eerste test versie! Na het eten nog even een was aangezet. Ook nog een rondje gelopen om wat Pokéstops te draaien en de voorraad wat aan te vullen. Met één account iedere Pokémon gevangen die langs kwam. Meteen ook weer weggedaan want ik moet alleen maar 108 van die krengen vangen. Straks de was nog even in de droger doen en dan naar bed.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.